Lees meer over
ons werk

Hier delen we graag onze succesverhalen met jou. We hebben met veel verschillende bedrijven samengewerkt en in onze case studies kan je zien hoe we onze klanten hebben geholpen met het oplossen van problemen en het behalen van hun doelen. We zijn erg trots op ons werk en we laten graag zien hoe we waarde hebben toegevoegd aan de bedrijven waar we mee samenwerken.

  • Bekijk alles
  • Onderhoud
  • Onderzoek
  • Ontwikkeling
Bekijk alles
  • Bekijk alles
  • Onderhoud
  • Onderzoek
  • Ontwikkeling
Mockup of the reynard website
OnderhoudOntwikkeling

Reynard Offshore Solutions

Reynard Offshore Solutions, een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in het aanleggen van windenergie op zee.

Lees Meer
Bakery website mockup
OnderhoudOntwikkeling

Elizabeth Home Bakery

Elizabeth Home Bakery, een klein Nederlands bedrijf gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte gebakken producten en taarten.

Lees Meer
Native Green Website
OnderhoudOnderzoekOntwikkeling

Native Green

Native Green, een Amerikaans bedrijf gespecialiseerd in tuinaanleg en hekwerk.

Lees Meer
Website with cars and information
OnderhoudOnderzoekOntwikkeling

TXA Taxi

TXA, een taxibedrijf gevestigd in Amsterdam, Nederland.

Lees Meer

Contact

Ik heb interesse in...

Selecteer één of meerdere

Veelgestelde
vragen

Wat is het verschil tussen UI- en UX-ontwerp?

Wij zijn een team en werken nauwkeurig samen met onze klanten om het beste resultaat te creëren voor jou gebruikers. Je kan dagelijks contact verwachten waar we samenwerken om de beste website en ervaring voor jou en je gebruikers te ontwikkelen.

Hoe kan UI/UX-onderzoek helpen bij het behouden van klanten?

De tijd die nodig is voor het ontwikkelen van een website varieert afhankelijk van het project. Gemiddeld duurt het ontwikkelen van een website tussen de 1-3 maanden. We beginnen meestal met UI/UX onderzoek en design, waarbij we de behoeften van jouw doelgroep in kaart brengen en een ontwerp maken dat hierop aansluit. Vervolgens gaan we aan de slag met de ontwikkeling van de website en houden we je op de hoogte van onze voortgang.

Wat zijn enkele voorbeelden van UI/UX-onderzoeksmethoden?

Wij ontwikkelen websites met een uniek design en gebruiksvriendelijke functionaliteiten. Of je nu een website nodig hebt voor je bedrijf, een blog, of een online winkel, wij kunnen je helpen bij het ontwikkelen van een website die past bij jouw doelen en behoeften. Ons team van ontwerpers en ontwikkelaars heeft ervaring met het ontwikkelen van verschillende soorten websites, van eenvoudige informatieve websites tot complexe e-commerce oplossingen.

Waarom is UI/UX-onderzoek belangrijk?

Het ontwikkelproces begint met een kennismakingsgesprek waarin we bespreken wat je doelen zijn en wat je verwacht van de website. We analyseren je huidige website als je die hebt, of we beginnen met UI/UX onderzoek als je nog geen website hebt. We ontwikkelen vervolgens een ontwerp dat past bij jouw behoeften en wensen. Als het ontwerp is goedgekeurd, gaan we over tot de ontwikkeling van de website. We zorgen er tijdens het ontwikkelproces voor dat je op de hoogte blijft van onze voortgang en stellen je in staat om feedback te geven.

Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van UI/UX-onderzoek?

Het kostenplaatje voor het laten ontwikkelen van een website hangt af van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de website, de functionaliteiten die je nodig hebt en het niveau van maatwerk dat vereist is. Voor we een offerte maken, bespreken we eerst met jou wat je nodig hebt en wat je budget is. Op basis van deze informatie kunnen we een nauwkeurige offerte opstellen.

Scroll naar boven

Vul je email en website in en wij analyseren je website voor verbeteringen.