Tarieven

Bij Aquila Services geloven we in transparante en eerlijke tarieven voor onze diensten. Wij hanteren een prijs per project voor onze drie kernservices: UI/UX onderzoek, website ontwikkeling/ontwerp en website onderhoud.
Icon showing money coins and a bill

Onze tarieven zijn gebaseerd op diverse factoren, waaronder:

     

    • De specifieke doelstellingen van het bedrijf en hoe onze diensten deze doelstellingen ondersteunen.

    • De mate waarin het bedrijf intern bijdraagt aan het project, zoals het beschikbaar stellen van eigen ontwikkelaars of content marketeers.

Om ervoor te zorgen dat onze klanten de volledige aandacht krijgen die zij verdienen, werken wij met vaste tijden voor telefonische gesprekken en overlegmomenten. Zo garanderen wij dat wanneer je ons inhuurt, je daadwerkelijk geconcentreerd werk van ons ontvangt voor de ingehuurde tijd.

Voor vragen of ondersteuning kunnen onze vaste klanten altijd telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij begrijpen dat de aangeboden diensten niet altijd even duidelijk zijn voor iedereen en helpen je daarom graag verder. Dit zorgt er ook voor dat onze werkzaamheden inzichtelijker worden voor jou als klant. Doorgaans beantwoorden wij e-mailvragen binnen 24 uur.

Ben je geïnteresseerd in onze diensten en wilt u een offerte op maat ontvangen? Neem dan contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden voor uw bedrijf kunnen bespreken.

Contact

Ik heb interesse in...

Selecteer één of meerdere

Veelgestelde
vragen

Hoe worden de tarieven voor Aquila Services bepaald?

Onze tarieven zijn gebaseerd op projecten en worden bepaald door de huidige situatie van jouw gebruikerservaring, interface en/of website, jouw bedrijfsdoelen en de interne middelen die je inzet voor het project.

Wat zijn de kernservices van Aquila Services?

We bieden drie kernservices aan: UI/UX Onderzoek, website Ontwikkeling en Website Onderhoud.

Hoe kan ik een offerte op maat ontvangen?

Neem contact met ons op om jouw specifieke behoeften te bespreken, en we zullen samen de mogelijkheden voor jouw onderneming verkennen en een offerte op maat aanbieden.

Zijn de diensten van Aquila Services SEO-vriendelijk?

Hoewel we geen specifieke SEO-diensten aanbieden, letten we wel op SEO-aspecten bij al onze diensten. We creëren platforms met een solide SEO-basis waarop verder gebouwd kan worden om de online vindbaarheid en prestaties van jouw website te verbeteren.

Scroll naar boven

Vul je email en website in en wij analyseren je website voor verbeteringen.