Over
Ons

Aquila Services is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van websites, met een sterke focus op UI/UX onderzoek. Het bedrijf werd opgericht in 2018 en heeft sindsdien altijd de klant op #1 gezet.

Onze
missie en visie

Aquila Services is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van websites, met een sterke focus op UI/UX onderzoek. Het bedrijf werd opgericht in 2019 en heeft sindsdien altijd de klant op #1 gezet.

Ons
Team

Tristan Pahad De M

Tristan Pahud de M.

Eigenaar & Web Specialist

Safia Nasim

Website Ontwikkelaar

Antriana Odysseos

Contentmarketeer

Ons
Logo

Het Aquila Services logo bestaat uit drie overlappende cirkels met de kleuren oranje, blauw en doorzichtig. De oranje cirkel staat voor UI/UX onderzoek, de blauwe cirkel symboliseert websiteontwikkeling, en de doorzichtige cirkel vertegenwoordigt websiteonderhoud. De drie cirkels vormen samen een harmonieuze eenheid die de geïntegreerde aanpak van Aquila Services weergeeft, waarbij onderzoek, ontwikkeling en onderhoud naadloos samenwerken om de best mogelijke gebruikerservaringen te creëren.

Onderzoek ontmoet Ontwikkelen en wordt Onderhouden

Wat zeggen
Onze klanten?

Dhr. Roger Kroll

5/5

Wij waren op zoek naar een Web-professional die onze website zou creëren en ontwikkelen. AQUILA SERVICES heeft onze visie tot leven gebracht.We hebben onze wensen uitvoerig besproken voordat we met iets verder gingen. Tristan (Aquila) heeft een pakket samengesteld dat aan al onze wensen voldeed, wat op zijn beurt resulteerde in een website die onze verwachtingen ruimschoots overtrof. Fantastische service en een geweldige kerel met aandacht voor detail. Tristan heeft een scherp oog voor design en een creatieve/artistieke manier over hem die hem in staat stelt om al zijn vaardigheden in synergie te gebruiken om een project rond te krijgen en dat tegen de juiste prijs. Aquilla zal ons de komende jaren blijven adviseren over de beste manieren om verder te gaan met nieuwe functies en ideeën. We kijken uit naar een geweldige samenwerking en bevelen Aquila diensten ten zeerste aan bij iedereen die een website of webdiensten nodig heeft. Dank je Tristan voor de fantastische website!

Elizabeth P.

5/5

I wanted a whole new website and Aquila services was just the place!Professional, listened well to what I wanted and also importantly what I didn’t want and took great initiative coming up with ideas to work with!

Couldn’t be happier with the outcome.

HIGHLY RECOMMENDED!!

Hey,

Wil jij samen werken
met een
UI/UX specialist?

Veelgestelde
vragen

Wat is het verschil tussen UI- en UX-ontwerp?

Wij zijn een team en werken nauwkeurig samen met onze klanten om het beste resultaat te creëren voor jou gebruikers. Je kan dagelijks contact verwachten waar we samenwerken om de beste website en ervaring voor jou en je gebruikers te ontwikkelen. Lees meer.

Hoe kan UI/UX-onderzoek helpen bij het behouden van klanten?

De tijd die nodig is voor het ontwikkelen van een website varieert afhankelijk van het project. Gemiddeld duurt het ontwikkelen van een website tussen de 1-3 maanden. We beginnen meestal met UI/UX onderzoek en design, waarbij we de behoeften van jouw doelgroep in kaart brengen en een ontwerp maken dat hierop aansluit. Vervolgens gaan we aan de slag met de ontwikkeling van de website en houden we je op de hoogte van onze voortgang.

Wat zijn enkele voorbeelden van UI/UX-onderzoeksmethoden?

Wij ontwikkelen websites met een uniek design en gebruiksvriendelijke functionaliteiten. Of je nu een website nodig hebt voor je bedrijf, een blog, of een online winkel, wij kunnen je helpen bij het ontwikkelen van een website die past bij jouw doelen en behoeften. Ons team van ontwerpers en ontwikkelaars heeft ervaring met het ontwikkelen van verschillende soorten websites, van eenvoudige informatieve websites tot complexe e-commerce oplossingen.

Waarom is UI/UX-onderzoek belangrijk?

Het ontwikkelproces begint met een kennismakingsgesprek waarin we bespreken wat je doelen zijn en wat je verwacht van de website. We analyseren je huidige website als je die hebt, of we beginnen met UI/UX onderzoek als je nog geen website hebt. We ontwikkelen vervolgens een ontwerp dat past bij jouw behoeften en wensen. Als het ontwerp is goedgekeurd, gaan we over tot de ontwikkeling van de website. We zorgen er tijdens het ontwikkelproces voor dat je op de hoogte blijft van onze voortgang en stellen je in staat om feedback te geven.

Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van UI/UX-onderzoek?

Het kostenplaatje voor het laten ontwikkelen van een website hangt af van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de website, de functionaliteiten die je nodig hebt en het niveau van maatwerk dat vereist is. Voor we een offerte maken, bespreken we eerst met jou wat je nodig hebt en wat je budget is. Op basis van deze informatie kunnen we een nauwkeurige offerte opstellen.

Scroll naar boven

Vul je email en website in en wij analyseren je website voor verbeteringen.