Native Green

In deze case study bespreken we onze samenwerking met Native Green, een Amerikaans bedrijf gespecialiseerd in tuinaanleg en hekwerk. Ons doel was om een visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website te ontwerpen en ontwikkelen met behulp van WordPress en Elementor, die de diensten en expertise van het bedrijf op een effectieve manier presenteert.
Native Green Website

Inhoudsopgave

Project Overzicht

Native Green zocht een partner om hun online aanwezigheid te verbeteren en hen te helpen bij het aantrekken van nieuwe klanten. Ze wilden een website die de kwaliteit van hun werk en diensten op een overzichtelijke en professionele manier weergeeft, terwijl het eenvoudig navigeerbaar en informatief is voor potentiële klanten.

Ons team heeft nauw samengewerkt met Native Green om hun wensen en vereisten voor de website te begrijpen. We hebben een op maat gemaakte, responsieve website ontworpen en ontwikkeld met behulp van WordPress en Elementor, met een sterke focus op visuele aantrekkingskracht en gebruiksvriendelijkheid. De website bevat duidelijke navigatie, informatieve secties en een aantrekkelijke portfolio die het werk van het bedrijf in de schijnwerpers zet.

Website Ontwerp en -Ontwikkeling

Met behulp van WordPress en Elementor hebben we een responsieve website ontworpen die perfect aansluit bij de visie en diensten van Native Green. We hebben gekozen voor een fris en modern ontwerp, met grote afbeeldingen en duidelijke call-to-action-knoppen om bezoekers aan te moedigen contact op te nemen met het bedrijf. De website bevat ook informatieve secties over de verschillende diensten die Native Green aanbiedt, evenals een uitgebreide portfolio met afbeeldingen van afgeronde projecten.

Gebruiksvriendelijk

Een belangrijk aspect van dit project was het creëren van een gebruiksvriendelijke website die gemakkelijk navigeerbaar is voor potentiële klanten. We hebben ervoor gezorgd dat de website overzichtelijk en goed gestructureerd is, met een duidelijk menu en eenvoudige navigatie. Daarnaast hebben we contactformulieren geïmplementeerd, zodat bezoekers eenvoudig vragen kunnen stellen of een offerte kunnen aanvragen.

Resultaten

Het resultaat van onze samenwerking met Native Green is een aantrekkelijke, functionele en gebruiksvriendelijke website die de online aanwezigheid van het bedrijf aanzienlijk heeft verbeterd. Klanten kunnen nu gemakkelijk informatie vinden over de aangeboden diensten en geïnspireerd raken door het indrukwekkende portfolio. Deze verbeteringen hebben geleid tot een toename van het aantal offerteaanvragen en een uitbreiding van het klantenbestand van Native Green.

Conclusie

Onze samenwerking met Native Green heeft geresulteerd in een succesvolle website ontwikkeling die zowel aantrekkelijk als gebruiksvriendelijk is. Door het gebruik van WordPress en Elementor hebben we een website gecreëerd die perfect aansluit bij de behoeften van het bedrijf en hun klanten. Het moderne ontwerp, de duidelijke navigatie en de informatieve inhoud hebben gezorgd voor een effectieve online aanwezigheid die de groei van Native Green ondersteunt.

Sinds de lancering van de website heeft Native Green een grotere zichtbaarheid en een toename in het aantal offerteaanvragen ervaren. Dit heeft geleid tot een groter klantenbestand en meer kansen voor het bedrijf om hun expertise in tuinaanleg en hekwerk verder uit te breiden. Met een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website is Native Green nu beter gepositioneerd om hun diensten op de markt te brengen en toekomstige groei te realiseren.

Recensie

Jim Johnston
5/5
Logo of native green fence and landscape

We hired Aquila to design and build our website for a fence and landscape business. We ended up with a cutting-edge site that perfectly represents us to our clients; who often mention what a great website we have. Our much improved online presence has made it easier for prospective clients to find us and there is no question that it sets us apart from our competition. Aquila has also provided excellent support with routine website maintenance. We highly recommend Aquila for their creative insight, responsiveness and expertise.

Contact
Ik heb interesse in...

Selecteer één of meerdere

Veelgestelde
vragen

Wat is het verschil tussen UI- en UX-ontwerp?

Wij zijn een team en werken nauwkeurig samen met onze klanten om het beste resultaat te creëren voor jou gebruikers. Je kan dagelijks contact verwachten waar we samenwerken om de beste website en ervaring voor jou en je gebruikers te ontwikkelen.

Hoe kan UI/UX-onderzoek helpen bij het behouden van klanten?

De tijd die nodig is voor het ontwikkelen van een website varieert afhankelijk van het project. Gemiddeld duurt het ontwikkelen van een website tussen de 1-3 maanden. We beginnen meestal met UI/UX onderzoek en design, waarbij we de behoeften van jouw doelgroep in kaart brengen en een ontwerp maken dat hierop aansluit. Vervolgens gaan we aan de slag met de ontwikkeling van de website en houden we je op de hoogte van onze voortgang.

Wat zijn enkele voorbeelden van UI/UX-onderzoeksmethoden?

Wij ontwikkelen websites met een uniek design en gebruiksvriendelijke functionaliteiten. Of je nu een website nodig hebt voor je bedrijf, een blog, of een online winkel, wij kunnen je helpen bij het ontwikkelen van een website die past bij jouw doelen en behoeften. Ons team van ontwerpers en ontwikkelaars heeft ervaring met het ontwikkelen van verschillende soorten websites, van eenvoudige informatieve websites tot complexe e-commerce oplossingen.

Waarom is UI/UX-onderzoek belangrijk?

Het ontwikkelproces begint met een kennismakingsgesprek waarin we bespreken wat je doelen zijn en wat je verwacht van de website. We analyseren je huidige website als je die hebt, of we beginnen met UI/UX onderzoek als je nog geen website hebt. We ontwikkelen vervolgens een ontwerp dat past bij jouw behoeften en wensen. Als het ontwerp is goedgekeurd, gaan we over tot de ontwikkeling van de website. We zorgen er tijdens het ontwikkelproces voor dat je op de hoogte blijft van onze voortgang en stellen je in staat om feedback te geven.

Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van UI/UX-onderzoek?

Het kostenplaatje voor het laten ontwikkelen van een website hangt af van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de website, de functionaliteiten die je nodig hebt en het niveau van maatwerk dat vereist is. Voor we een offerte maken, bespreken we eerst met jou wat je nodig hebt en wat je budget is. Op basis van deze informatie kunnen we een nauwkeurige offerte opstellen.

Scroll naar boven

Vul je email en website in en wij analyseren je website voor verbeteringen.