Elizabeth Home Bakery

In deze case study bespreken we onze samenwerking met Elizabeth Home Bakery, een klein Nederlands bedrijf gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte gebakken producten en taarten. Ons doel was om een aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke en informatieve website te ontwikkelen met behulp van WordPress en Elementor, die het bedrijf helpt om hun heerlijke creaties effectief te presenteren en hun online aanwezigheid te vergroten.
Bakery website mockup

Inhoudsopgave

Project Overzicht

Elizabeth Home Bakery zocht een partner om hun online aanwezigheid te verbeteren en hen te helpen bij het aantrekken van nieuwe klanten. Ze wilden een website die hun unieke en smaakvolle creaties op een overzichtelijke en professionele manier presenteert, terwijl het gemakkelijk navigeren en informatief is voor bezoekers.

Ons team heeft nauw samengewerkt met Elizabeth Home Bakery om hun wensen en vereisten voor de website te begrijpen. We hebben een op maat gemaakte, responsieve website ontworpen en ontwikkeld met behulp van WordPress en Elementor, met een sterke focus op visuele aantrekkingskracht, gebruiksvriendelijkheid en het presenteren van de gebakjes en taarten van het bedrijf.

Website Ontwerp en -Ontwikkeling

Met behulp van WordPress en Elementor hebben we een responsieve website ontworpen die de sfeer en het vakmanschap van Elizabeth Home Bakery weergeeft. We hebben gekozen voor een warm en uitnodigend ontwerp, met prachtige afbeeldingen van hun creaties en duidelijke call-to-action-knoppen om bezoekers aan te moedigen een bestelling te plaatsen of contact op te nemen met het bedrijf. De website bevat informatieve secties over de verschillende soorten gebak en taarten die Elizabeth Home Bakery aanbiedt, evenals een uitgebreide fotogalerij die hun prachtige creaties in detail toont.

Gebruiksvriendelijk

Een belangrijk aspect van dit project was het creëren van een gebruiksvriendelijke website die gemakkelijk navigeerbaar is voor potentiële klanten. We hebben ervoor gezorgd dat de website overzichtelijk en goed gestructureerd is, met een duidelijk menu en eenvoudige navigatie. Daarnaast hebben we contactformulieren geïmplementeerd, zodat bezoekers gemakkelijk vragen kunnen stellen of een offerte kunnen aanvragen voor hun op maat gemaakte gebakjes en taarten.

Resultaten

Het resultaat van onze samenwerking met Elizabeth Home Bakery is een aantrekkelijke, functionele en gebruiksvriendelijke website die de online aanwezigheid van het bedrijf aanzienlijk heeft verbeterd. Klanten kunnen nu eenvoudig informatie vinden over de aangeboden producten en geïnspireerd raken door het indrukwekkende portfolio van het bedrijf. Deze verbeteringen hebben geleid tot een toename van het aantal bestellingen en een uitbreiding van het klantenbestand van Elizabeth Home Bakery.

Conclusie


Onze samenwerking met Elizabeth Home Bakery heeft geresulteerd in een succesvolle websiteontwikkeling die zowel aantrekkelijk als gebruiksvriendelijk is. Door het gebruik van WordPress en Elementor hebben we een website gecreëerd die perfect aansluit bij de behoeften van het bedrijf en hun klanten. Het warme ontwerp, de duidelijke navigatie en de informatieve inhoud hebben gezorgd voor een effectieve online aanwezigheid die de groei van Elizabeth Home Bakery ondersteunt.

Sinds de lancering van de website heeft Elizabeth Home Bakery een grotere zichtbaarheid en een toename in het aantal bestellingen ervaren. Dit heeft geleid tot een groter klantenbestand en meer kansen voor het bedrijf om hun unieke en smaakvolle gebakjes en taarten te blijven creëren en verkopen. Met een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website is Elizabeth Home Bakery nu beter gepositioneerd om hun heerlijke creaties op de markt te brengen en hun onderneming verder uit te breiden.

Recensie

Elizabeth P.
5/5

I wanted a whole new website and Aquila services was just the place!Professional, listened well to what I wanted and also importantly what I didn’t want and took great initiative coming up with ideas to work with!

Couldn’t be happier with the outcome.

HIGHLY RECOMMENDED!!

Contact
Ik heb interesse in...

Selecteer één of meerdere

Veelgestelde
vragen

Wat is het verschil tussen UI- en UX-ontwerp?

Wij zijn een team en werken nauwkeurig samen met onze klanten om het beste resultaat te creëren voor jou gebruikers. Je kan dagelijks contact verwachten waar we samenwerken om de beste website en ervaring voor jou en je gebruikers te ontwikkelen.

Hoe kan UI/UX-onderzoek helpen bij het behouden van klanten?

De tijd die nodig is voor het ontwikkelen van een website varieert afhankelijk van het project. Gemiddeld duurt het ontwikkelen van een website tussen de 1-3 maanden. We beginnen meestal met UI/UX onderzoek en design, waarbij we de behoeften van jouw doelgroep in kaart brengen en een ontwerp maken dat hierop aansluit. Vervolgens gaan we aan de slag met de ontwikkeling van de website en houden we je op de hoogte van onze voortgang.

Wat zijn enkele voorbeelden van UI/UX-onderzoeksmethoden?

Wij ontwikkelen websites met een uniek design en gebruiksvriendelijke functionaliteiten. Of je nu een website nodig hebt voor je bedrijf, een blog, of een online winkel, wij kunnen je helpen bij het ontwikkelen van een website die past bij jouw doelen en behoeften. Ons team van ontwerpers en ontwikkelaars heeft ervaring met het ontwikkelen van verschillende soorten websites, van eenvoudige informatieve websites tot complexe e-commerce oplossingen.

Waarom is UI/UX-onderzoek belangrijk?

Het ontwikkelproces begint met een kennismakingsgesprek waarin we bespreken wat je doelen zijn en wat je verwacht van de website. We analyseren je huidige website als je die hebt, of we beginnen met UI/UX onderzoek als je nog geen website hebt. We ontwikkelen vervolgens een ontwerp dat past bij jouw behoeften en wensen. Als het ontwerp is goedgekeurd, gaan we over tot de ontwikkeling van de website. We zorgen er tijdens het ontwikkelproces voor dat je op de hoogte blijft van onze voortgang en stellen je in staat om feedback te geven.

Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van UI/UX-onderzoek?

Het kostenplaatje voor het laten ontwikkelen van een website hangt af van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de website, de functionaliteiten die je nodig hebt en het niveau van maatwerk dat vereist is. Voor we een offerte maken, bespreken we eerst met jou wat je nodig hebt en wat je budget is. Op basis van deze informatie kunnen we een nauwkeurige offerte opstellen.

Scroll naar boven

Vul je email en website in en wij analyseren je website voor verbeteringen.