TXA Taxi

In deze case study bespreken we ons project met Custom Air Filter, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verkopen van luchtfilters voor diverse industrieën. We zullen de ontwerpfase en de ontwikkeling van hun website met behulp van WordPress en Elementor belichten, met als doel het creëren van een effectieve online aanwezigheid.
Website with cars and information

Inhoudsopgave

Project Overzicht

TXA Taxi zocht een complete oplossing voor hun merkidentiteit en online aanwezigheid, inclusief een functionele en aantrekkelijke website die klanten in staat stelt eenvoudig een taxi te boeken. Ze waren op zoek naar een betrouwbare partner om hen te helpen bij het creëren van een consistente huisstijl en het ontwikkelen van een website die zowel gebruiksvriendelijk als effectief was in het genereren van boekingen.

Ons team heeft nauw samengewerkt met TXA Taxi om hun wensen en vereisten voor het project te begrijpen. We hebben de huisstijl ontworpen, inclusief het logo, lettertypen en kleuren, en een op maat gemaakte website ontwikkeld met behulp van WordPress en Elementor. Daarnaast hebben we een geïntegreerd boekingssysteem ontwikkeld om klanten een naadloze ervaring te bieden bij het reserveren van een taxi.

Huisstijl Ontwerp

We hebben de huisstijl van TXA Taxi vanaf de grond opgebouwd, te beginnen met het ontwerpen van een herkenbaar en aantrekkelijk logo dat de essentie van het bedrijf weergeeft. Daarnaast hebben we een kleurenpalet en lettertypen gekozen die passen bij de professionele en betrouwbare uitstraling die TXA Taxi wilde uitdragen. Dit alles zorgt voor een consistente en herkenbare merkidentiteit die in alle communicatie van het bedrijf wordt gebruikt.

Website Ontwerp en -Ontwikkeling

Met behulp van WordPress en Elementor hebben we een op maat gemaakte, responsieve website ontworpen die perfect aansluit bij de merkidentiteit van TXA Taxi. De website bevat duidelijke navigatie en informatieve secties, waardoor klanten gemakkelijk de gewenste informatie kunnen vinden en een taxi kunnen boeken.

Boekingssysteem Integratie

Een essentieel onderdeel van dit project was de ontwikkeling en integratie van een gebruiksvriendelijk boekingssysteem in de website. Hierdoor kunnen klanten eenvoudig hun ritgegevens invoeren, een prijsopgave ontvangen en hun taxi reserveren zonder de website te verlaten. Dit systeem draagt bij aan een soepele en naadloze gebruikerservaring.

Resultaten

Het resultaat van onze samenwerking met TXA Taxi is een consistente merkidentiteit en een aantrekkelijke, functionele website die de boekingen voor het bedrijf heeft verhoogd.

Dankzij de nieuwe huisstijl en de naadloze integratie van het boekingssysteem heeft TXA Taxi een sterkere marktpositie verworven en een groter klantenbestand opgebouwd. Klanten waarderen het gebruiksgemak en de professionele uitstraling van de website, wat heeft geleid tot positieve feedback en meer terugkerende klanten.

Onderhoud en ondersteuning

Na de succesvolle lancering van de website en het boekingssysteem, hebben we nauw samengewerkt met TXA Taxi om ervoor te zorgen dat hun online platform soepel blijft draaien. Ons team biedt voortdurende ondersteuning en onderhoud, waaronder het oplossen van technische problemen, het implementeren van updates en het uitvoeren van verbeteringen op basis van gebruikersfeedback.

Conclusie

Onze samenwerking met TXA Taxi heeft geresulteerd in een succesvolle, holistische benadering van zowel de merkidentiteit als de websiteontwikkeling. Door het gebruik van WordPress en Elementor, samen met de integratie van een effectief boekingssysteem, hebben we een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke online aanwezigheid gecreëerd die de groei van het bedrijf ondersteunt.

TXA Taxi heeft nu een sterke en herkenbare merkidentiteit en een website die voldoet aan de behoeften van hun klanten. Dit project heeft niet alleen de online aanwezigheid van TXA Taxi verbeterd, maar heeft ook bijgedragen aan het verhogen van de omzet en het uitbreiden van hun klantenbestand. Met onze voortdurende ondersteuning en onderhoud kunnen we ervoor zorgen dat TXA Taxi hun online platform optimaal blijft benutten voor toekomstige groei en succes.

Recensie

Ayman Alneaimi
5/5
TXA logo in black and white with the Amsterdam "XXX"

Ik heb onlangs de kans gehad om samen te werken met Aquila Services, onder leiding van Tristan, voor de volledige merk- en websiteontwikkeling van ons taxibedrijf, TXA Taxi. Ik ben verheugd om onze ervaringen met Aquila Services te delen en de uitstekende resultaten die zij voor ons bedrijf hebben bereikt.

Vanaf het begin was het team van Aquila Services, met name Tristan, zeer professioneel en betrokken. Ze namen de tijd om onze visie, doelen en vereisten te begrijpen, en leverden vervolgens een holistische benadering die onze merkidentiteit en online aanwezigheid naar een hoger niveau tilde.

Het ontwerp van de huisstijl, inclusief ons logo, kleurenpalet en lettertypen, was perfect afgestemd op de uitstraling die we wilden bereiken. Het resultaat is een herkenbare en consistente merkidentiteit die ons helpt op te vallen in de concurrerende taximarkt.

De websiteontwikkeling met behulp van WordPress en Elementor was even indrukwekkend. Aquila Services heeft een prachtige, responsieve website gecreëerd die zowel gebruiksvriendelijk als effectief is in het genereren van boekingen. De integratie van het boekingssysteem was naadloos, wat resulteerde in een soepele gebruikerservaring voor onze klanten.

Wat ons vooral opviel aan de samenwerking met Aquila Services, was hun toewijding aan het project en hun voortdurende ondersteuning. Ze waren altijd bereid om problemen op te lossen, updates te implementeren en verbeteringen aan te brengen op basis van feedback. Dit heeft ons geholpen om een betrouwbaar en up-to-date online platform te behouden.

Onze samenwerking met Aquila Services en Tristan heeft geresulteerd in een aanzienlijke toename van de boekingen en het uitbreiden van ons klantenbestand. Wij zijn ervan overtuigd dat de sterke merkidentiteit en gebruiksvriendelijke website een cruciale rol hebben gespeeld in ons succes.

We zijn erg blij met de resultaten van dit project en zouden Aquila Services en Tristan zonder aarzeling aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare en getalenteerde partner voor hun merk- en websiteontwikkeling.

Contact
Ik heb interesse in...

Selecteer één of meerdere

Veelgestelde
vragen

Wat is het verschil tussen UI- en UX-ontwerp?

Wij zijn een team en werken nauwkeurig samen met onze klanten om het beste resultaat te creëren voor jou gebruikers. Je kan dagelijks contact verwachten waar we samenwerken om de beste website en ervaring voor jou en je gebruikers te ontwikkelen.

Hoe kan UI/UX-onderzoek helpen bij het behouden van klanten?

De tijd die nodig is voor het ontwikkelen van een website varieert afhankelijk van het project. Gemiddeld duurt het ontwikkelen van een website tussen de 1-3 maanden. We beginnen meestal met UI/UX onderzoek en design, waarbij we de behoeften van jouw doelgroep in kaart brengen en een ontwerp maken dat hierop aansluit. Vervolgens gaan we aan de slag met de ontwikkeling van de website en houden we je op de hoogte van onze voortgang.

Wat zijn enkele voorbeelden van UI/UX-onderzoeksmethoden?

Wij ontwikkelen websites met een uniek design en gebruiksvriendelijke functionaliteiten. Of je nu een website nodig hebt voor je bedrijf, een blog, of een online winkel, wij kunnen je helpen bij het ontwikkelen van een website die past bij jouw doelen en behoeften. Ons team van ontwerpers en ontwikkelaars heeft ervaring met het ontwikkelen van verschillende soorten websites, van eenvoudige informatieve websites tot complexe e-commerce oplossingen.

Waarom is UI/UX-onderzoek belangrijk?

Het ontwikkelproces begint met een kennismakingsgesprek waarin we bespreken wat je doelen zijn en wat je verwacht van de website. We analyseren je huidige website als je die hebt, of we beginnen met UI/UX onderzoek als je nog geen website hebt. We ontwikkelen vervolgens een ontwerp dat past bij jouw behoeften en wensen. Als het ontwerp is goedgekeurd, gaan we over tot de ontwikkeling van de website. We zorgen er tijdens het ontwikkelproces voor dat je op de hoogte blijft van onze voortgang en stellen je in staat om feedback te geven.

Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van UI/UX-onderzoek?

Het kostenplaatje voor het laten ontwikkelen van een website hangt af van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de website, de functionaliteiten die je nodig hebt en het niveau van maatwerk dat vereist is. Voor we een offerte maken, bespreken we eerst met jou wat je nodig hebt en wat je budget is. Op basis van deze informatie kunnen we een nauwkeurige offerte opstellen.

Scroll naar boven

Vul je email en website in en wij analyseren je website voor verbeteringen.