Nomadic Media Co

In deze case study bespreken we ons project met NomadicMediaCo, een kleine onderneming in de Verenigde Staten die zich specialiseert in videografie en fotografie. We zullen ons richten op het uitgevoerde UI/UX-onderzoek en de daaropvolgende ontwikkeling van hun website met behulp van WordPress en Elementor.
black and white website

Inhoudsopgave

Project Overzicht

We begonnen het project met een grondig UI/UX-onderzoek om inzicht te krijgen in de behoeften en wensen van zowel NomadicMediaCo als hun potentiële klanten. Op basis van dit onderzoek hebben we een aangepaste website ontwikkeld met behulp van WordPress en Elementor die de creatieve diensten van het bedrijf op een aantrekkelijke en toegankelijke manier presenteert.

UI/UX-onderzoek

Ons team heeft een uitgebreid UI/UX-onderzoek uitgevoerd om de specifieke behoeften van NomadicMediaCo en hun klanten te begrijpen. Dit omvatte het analyseren van concurrerende websites, het identificeren van belangrijke doelgroepen en het in kaart brengen van de ideale gebruikerservaring. Op basis van deze inzichten hebben we een op maat gemaakt ontwerp en navigatiestructuur ontwikkeld die een intuïtieve en plezierige gebruikerservaring biedt.

Website Ontwikkeling

Met behulp van WordPress en Elementor hebben we een op maat gemaakte website ontwikkeld die de creatieve diensten en het portfolio van NomadicMediaCo op een visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke manier weergeeft. De website bevat verschillende secties, zoals diensten, portfolio, over ons en contact, waardoor potentiële klanten gemakkelijk toegang hebben tot alle relevante informatie.

Resultaten

De nieuwe website van NomadicMediaCo heeft hun online aanwezigheid verbeterd en zorgt voor een professionele uitstraling die past bij hun creatieve diensten. Door het gebruik van WordPress en Elementor is de website eenvoudig te onderhouden en kan NomadicMediaCo hun portfolio en diensten moeiteloos bijwerken.

Conclusie

Onze samenwerking met NomadicMediaCo heeft geleid tot een succesvolle websiteontwikkeling, gebaseerd op een grondig UI/UX-onderzoek en het gebruik van WordPress en Elementor. De nieuwe website biedt een gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke ervaring voor potentiële klanten en helpt NomadicMediaCo om hun creatieve diensten op een effectieve en professionele manier te presenteren.

Recensie

Joe Baker
5/5
Nomadic Media CO logo in black and white

I had the pleasure of working with Aquila Services on a website development project for NomadicMediaCo, a small business specializing in videography and photography services. The project involved UI/UX research and the subsequent development of a custom website using WordPress and Elementor.

Aquila Services started the project with a thorough UI/UX research to understand the needs and desires of both NomadicMediaCo and their potential clients. Based on this research, they developed a customized website that presents the creative services of the company in an attractive and accessible way.

The UI/UX research was comprehensive, involving analysis of competitive websites, identification of key target audiences, and mapping of the ideal user experience. Aquila Services used this knowledge to create a design and navigation structure that offers an intuitive and enjoyable user experience.

Using WordPress and Elementor, Aquila Services developed a customized website that showcases the creative services and portfolio of NomadicMediaCo in a visually appealing and user-friendly way. The website features different sections, such as services, portfolio, about us, and contact, which make it easy for potential clients to access all relevant information.

The new website has improved NomadicMediaCo’s online presence and provides a professional look that matches their creative services. With the use of WordPress and Elementor, the website is easy to maintain, allowing NomadicMediaCo to update their portfolio and services effortlessly.

Overall, my experience working with Aquila Services was excellent. They delivered a successful website development project based on thorough UI/UX research and the use of WordPress and Elementor. The new website offers a user-friendly and visually appealing experience for potential clients and helps NomadicMediaCo present their creative services effectively and professionally. I highly recommend Aquila Services for website development projects.

Contact
Ik heb interesse in...

Selecteer één of meerdere

Veelgestelde
vragen

Wat is het verschil tussen UI- en UX-ontwerp?

Wij zijn een team en werken nauwkeurig samen met onze klanten om het beste resultaat te creëren voor jou gebruikers. Je kan dagelijks contact verwachten waar we samenwerken om de beste website en ervaring voor jou en je gebruikers te ontwikkelen.

Hoe kan UI/UX-onderzoek helpen bij het behouden van klanten?

De tijd die nodig is voor het ontwikkelen van een website varieert afhankelijk van het project. Gemiddeld duurt het ontwikkelen van een website tussen de 1-3 maanden. We beginnen meestal met UI/UX onderzoek en design, waarbij we de behoeften van jouw doelgroep in kaart brengen en een ontwerp maken dat hierop aansluit. Vervolgens gaan we aan de slag met de ontwikkeling van de website en houden we je op de hoogte van onze voortgang.

Wat zijn enkele voorbeelden van UI/UX-onderzoeksmethoden?

Wij ontwikkelen websites met een uniek design en gebruiksvriendelijke functionaliteiten. Of je nu een website nodig hebt voor je bedrijf, een blog, of een online winkel, wij kunnen je helpen bij het ontwikkelen van een website die past bij jouw doelen en behoeften. Ons team van ontwerpers en ontwikkelaars heeft ervaring met het ontwikkelen van verschillende soorten websites, van eenvoudige informatieve websites tot complexe e-commerce oplossingen.

Waarom is UI/UX-onderzoek belangrijk?

Het ontwikkelproces begint met een kennismakingsgesprek waarin we bespreken wat je doelen zijn en wat je verwacht van de website. We analyseren je huidige website als je die hebt, of we beginnen met UI/UX onderzoek als je nog geen website hebt. We ontwikkelen vervolgens een ontwerp dat past bij jouw behoeften en wensen. Als het ontwerp is goedgekeurd, gaan we over tot de ontwikkeling van de website. We zorgen er tijdens het ontwikkelproces voor dat je op de hoogte blijft van onze voortgang en stellen je in staat om feedback te geven.

Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van UI/UX-onderzoek?

Het kostenplaatje voor het laten ontwikkelen van een website hangt af van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de website, de functionaliteiten die je nodig hebt en het niveau van maatwerk dat vereist is. Voor we een offerte maken, bespreken we eerst met jou wat je nodig hebt en wat je budget is. Op basis van deze informatie kunnen we een nauwkeurige offerte opstellen.

Scroll naar boven

Vul je email en website in en wij analyseren je website voor verbeteringen.