WTS Energy

Deze case study belicht onze samenwerking met WTS Energy, een vooraanstaand internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in personeelswerving, detachering en projectondersteuning in de energie-industrie. We bespreken het traject van webontwikkeling, onderhoud en groei met behulp van WordPress, Elementor en Figma, evenals onze betrokkenheid bij de marketinginitiatieven van WTS Energy.
samenwerking met WTS Energy leidde tot een effectieve webontwikkeling & marketingstrategie met WordPress, Elementor & Figma. Website image

Inhoudsopgave

Projectbeschrijving

WTS Energy zocht naar een nieuwe webontwikkelaar om samen te werken met een externe ontwerper voor het bouwen en onderhouden van hun website met behulp van WordPress en Elementor. Naast website ontwikkeling en onderhoud zocht WTS Energy ook een partner die hen kon ondersteunen bij het uitbreiden van hun marketingstrategieën.

Project Overzicht

Het project startte met een hechte samenwerking tussen ons team, de externe ontwerper en het gebruik van Figma als ontwerptool om de website van WTS Energy te ontwikkelen en te implementeren. Sinds de lancering zijn we verantwoordelijk voor het beheer en de groei van de website, waarbij we onderzoek, ontwerp en ontwikkeling toepassen om een optimale online gebruikerservaring te garanderen. Verder zijn we actief betrokken bij de uitbreiding van de marketingstrategieën van WTS Energy om hun merkbekendheid en marktpositie te versterken.

Onze rol

Ons team had de verantwoordelijkheid voor het hele project, van de samenwerking met de externe ontwerper tijdens de ontwikkelingsfase van de website tot het beheer en de groei na de lancering. We werkten nauw samen met WTS Energy om hun wensen en vereisten soepel te integreren in het ontwerp en de functionaliteit van de website, met behulp van WordPress en Elementor. Daarnaast ondersteunen we WTS Energy bij hun marketinginspanningen om hun online zichtbaarheid en merkherkenning te verbeteren.

Webontwikkeling en beheer

Door samen te werken met de externe ontwerper en Figma als ontwerptool, hebben we een hedendaagse en intuïtieve website gecreëerd die de unieke diensten en expertise van WTS Energy benadrukt. We hebben WordPress en Elementor gebruikt voor de webontwikkeling, wat zorgt voor een flexibele en aanpasbare website. Na de lancering hebben we de verantwoordelijkheid op ons genomen om de website te onderhouden en ervoor te zorgen dat deze up-to-date en relevant blijft voor de voortdurend veranderende behoeften van het bedrijf en zijn klanten.

Uitbreiding en marketing

Naast webontwikkeling en onderhoud zijn we nauw betrokken bij het uitbreiden van de marketingstrategieën van WTS Energy. We helpen hen bij het identificeren van nieuwe marketingkansen, het optimaliseren van hun online zichtbaarheid en het vergroten van hun merkbekendheid in de energie-industrie.

Conclusie

Onze samenwerking met WTS Energy heeft geresulteerd in een succesvolle en moderne website die is ontwikkeld met behulp van WordPress, Elementor en Figma. Onze betrokkenheid bij het project heeft niet alleen geleid tot een verbeterde online aanwezigheid voor WTS Energy, maar heeft ook hun marketinginspanningen versterkt en bijgedragen aan een grotere merkbekendheid en marktpositie in de energie-industrie.

Dankzij onze effectieve samenwerking hebben we een sterke relatie opgebouwd met WTS Energy, waarbij we voortdurend betrokken zijn bij de uitbreiding en het onderhoud van hun website en het ondersteunen van hun marketingstrategieën. Samen streven we ernaar om WTS Energy te helpen hun doelen te bereiken en hun klanten op een optimale manier te bedienen.

Recensie

Frederik Rengers
5/5
WTS Energy Logo

Tristan Pahud is a most excellent website creator, designer, UI/UX , marketing, Internet technology entrepreneur. Tristan fully understands the combination of Technology, Marketing, Brand, website design and website technology. He has a very high ability for deep thinking and concepts and combines it with getting-things-done practical and technical abilities. I can highly recommend anybody to work with Tristan. If you need to get more background, please feel free to contact me. Frederik Rengers

Contact
Ik heb interesse in...

Selecteer één of meerdere

Veelgestelde
vragen

Wat is het verschil tussen UI- en UX-ontwerp?

Wij zijn een team en werken nauwkeurig samen met onze klanten om het beste resultaat te creëren voor jou gebruikers. Je kan dagelijks contact verwachten waar we samenwerken om de beste website en ervaring voor jou en je gebruikers te ontwikkelen.

Hoe kan UI/UX-onderzoek helpen bij het behouden van klanten?

De tijd die nodig is voor het ontwikkelen van een website varieert afhankelijk van het project. Gemiddeld duurt het ontwikkelen van een website tussen de 1-3 maanden. We beginnen meestal met UI/UX onderzoek en design, waarbij we de behoeften van jouw doelgroep in kaart brengen en een ontwerp maken dat hierop aansluit. Vervolgens gaan we aan de slag met de ontwikkeling van de website en houden we je op de hoogte van onze voortgang.

Wat zijn enkele voorbeelden van UI/UX-onderzoeksmethoden?

Wij ontwikkelen websites met een uniek design en gebruiksvriendelijke functionaliteiten. Of je nu een website nodig hebt voor je bedrijf, een blog, of een online winkel, wij kunnen je helpen bij het ontwikkelen van een website die past bij jouw doelen en behoeften. Ons team van ontwerpers en ontwikkelaars heeft ervaring met het ontwikkelen van verschillende soorten websites, van eenvoudige informatieve websites tot complexe e-commerce oplossingen.

Waarom is UI/UX-onderzoek belangrijk?

Het ontwikkelproces begint met een kennismakingsgesprek waarin we bespreken wat je doelen zijn en wat je verwacht van de website. We analyseren je huidige website als je die hebt, of we beginnen met UI/UX onderzoek als je nog geen website hebt. We ontwikkelen vervolgens een ontwerp dat past bij jouw behoeften en wensen. Als het ontwerp is goedgekeurd, gaan we over tot de ontwikkeling van de website. We zorgen er tijdens het ontwikkelproces voor dat je op de hoogte blijft van onze voortgang en stellen je in staat om feedback te geven.

Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van UI/UX-onderzoek?

Het kostenplaatje voor het laten ontwikkelen van een website hangt af van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de website, de functionaliteiten die je nodig hebt en het niveau van maatwerk dat vereist is. Voor we een offerte maken, bespreken we eerst met jou wat je nodig hebt en wat je budget is. Op basis van deze informatie kunnen we een nauwkeurige offerte opstellen.

Scroll naar boven

Vul je email en website in en wij analyseren je website voor verbeteringen.